Let's School вийде на консолях 16 липня з фізичним виданням пізніше

Let’s School вийде на консолях 16 липня з фізичним виданням пізніше

Симулятор управління школою Let’s School від Pathea Games з’явиться на PlayStation, Xbox та Nintendo Switch 16 липня. Гра, яка вже завоювала популярність серед користувачів ПК, тепер буде доступна і на консолях. У Let’s School ви зможете стати всемогутнім завучем та директором своєї освітньої установи. Вам належатиме складати розклад, наймати та звільняти вчителів, дбати про вихованців і навіть боротися з нашестям жаб!

Гра пропонує режим кар’єри та пісочницю, де ви можете втілювати будь-які ідеї щодо організації шкільного життя. Розробники адаптували гру для зручного геймплею на геймпадах консолей, зберігаючи усі принади популярної версії для ПК.

Let’s School вразила своєю збалансованістю, захоплюючим гумором та милозвучною графікою. Гра поєднує механіки тайкуна та симулятора школи, що робить її цікавою як для досвідчених гравців, так і для новачків у жанрі. Джубі високо оцінила проект і рекомендує його всім, хто цікавиться менеджментом та будівництвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Неясна співпраця Square Enix з Sweet Baby Inc викликає обурення серед акціонерів Попередній запис Неясна співпраця Square Enix з Sweet Baby Inc викликає обурення серед акціонерів
Вийшла нова модифікація для Minecraft, що змінює гру до невпізнання Наступний запис Вийшла нова модифікація для Minecraft, що змінює гру до невпізнання