Kingdom Come: Deliverance II отримає нову дату релізу – подробиці з просування і графік анонсів

Kingdom Come: Deliverance II отримає нову дату релізу – подробиці з просування і графік анонсів

Kingdom Come: Deliverance II, продовження популярної рольової гри від Warhorse Studios, тепер має нову дату виходу. Спочатку гра планувалася на кінець 2024 року, але розробники підтвердили, що реліз перенесено на 11 лютого 2025 року. Команда розробників потребує додаткового часу для покращення гри, що вимагає перенесення дати запуску.

Зміна дати виходу Avowed

Зміни в графіку релізу не минають і для інших рольових ігор. Avowed, новий проект від Obsidian Entertainment, тепер запланований на 18 лютого 2025 року, що на тиждень пізніше за Kingdom Come: Deliverance II. Це перенесення може вплинути на графік конкурентів у жанрі.

План просування Kingdom Come: Deliverance II

Промоція Kingdom Come: Deliverance II розпочнеться на gamescom 2024.

  • 20 серпня: На церемонії відкриття gamescom буде показано тизер геймплейного трейлера.
  • 21 серпня: Гравці отримають змогу побачити 25 хвилин ігрового процесу. Також у цей день ЗМІ та блогери публікуватимуть свої прев’ю гри.
  • 21–25 серпня: Відвідувачі виставки зможуть спробувати демоверсію гри та ознайомитися з вмістом колекційного видання.

Платформи та доступність

Kingdom Come: Deliverance II готують до релізу на ПК (Steam, EGS), PlayStation 5 і Xbox Series. Розробники обіцяють, що гра на цих платформах пропонуватиме нові можливості та поліпшення у порівнянні з першим тайтлом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Daedalic Entertainment відмовляється від Sweet Baby Inc: Скандал з Capes розгорається Попередній запис Daedalic Entertainment відмовляється від Sweet Baby Inc: Скандал з Capes розгорається
Microsoft може анонсувати новий порт для PlayStation на gamescom 2024 Наступний запис Microsoft може анонсувати новий порт для PlayStation на gamescom 2024