Хідео Кодзіма оголосив про завершення запису дубляжу для Death Stranding: On the Beach

Хідео Кодзіма оголосив про завершення запису дубляжу для Death Stranding: On the Beach

Світ відомого геймдизайнера Хідео Кодзіми знову збурений очікуванням, адже на цьому тижні він розкрив деякі деталі про майбутню гру “Death Stranding: On the Beach”. В ексклюзивному інтерв’ю на японській радіостанції NHK Hideraji, Кодзіма оголосив, що фінальний етап запису дубляжу та зйомок акторів завершено.

Геніальний майстер відомий своєю тенденцією до таємничості, проте він також розповів про стан розробки “Death Stranding 2”. За його словами, команда розробників тепер зосереджується на доопрацюванні сюжету та коригуванні режисури, а також на додаванні різних деталей до гри. Очікується, що цей процес займе близько року.

Також Кодзіма відзначив, що студія вклала чимало зусиль, щоб показати в трейлері відмінність “Death Stranding: On the Beach” від його попередника. Новий сиквел обіцяє вразити гравців не лише глибиною сюжету, але й вражаючим геймплеєм та візуальним виконанням.

Нещодавно, 1 лютого, під час Playstation State of Play, світ побачив нові кадри майбутньої гри “Death Stranding 2: On the Beach”. Очікується, що вона вийде на консолях у 2025 році. Фанати серії вже захоплені тим, що їх чекає, та невдовзі очікують нових здивувань від Хідео Кодзіми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Larian Studios відкривають студію у Варшаві, готуючись до розробки нових ігор Попередній запис Larian Studios відкривають студію у Варшаві, готуючись до розробки нових ігор
LifesaverSIM: Львівська студія Thundermark розробила мобільний симулятор для навчання домедичної допомоги Наступний запис LifesaverSIM: Львівська студія Thundermark розробила мобільний симулятор для навчання домедичної допомоги