GSC Game World оголошує нову дату виходу гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»

GSC Game World оголошує нову дату виходу гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»

Студія GSC Game World анонсувала нову дату виходу своєї довгоочікуваної гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля». Реліз був перенесений з 5 вересня на 20 листопада 2024 року. Розробники пояснили, що додаткові два місяці дозволять їм виправити більше “несподіваних аномалій” або ж багів, щоб покращити якість гри.

У новому трейлері було показано елементи ігрового інтерфейсу, частину мапи та анонсовано показ відео S.T.A.L.K.E.R. 2 Developer Deep Dive, яке вийде 12 серпня на медіамайданчиках Xbox. У цьому відео буде представлено ексклюзивні інтерв’ю, нові відеоматеріали та повне проходження одного з квестів гри.

Раніше у липні студія затизерила внутрішньоігрове радіо, в якому звучатимуть треки українських гуртів, таких як anastymoza, «ДК Енергетик» та The Unsleeping.

«S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» обіцяє нелінійний сюжет, де дії гравця впливають на стан світу та призводять до різних фіналів. Гра буде мати один із найбільших відкритих світів, розгортаючись на площі 64 квадратні кілометри, і створена на новому движку Unreal Engine 5. Розробники очікують, що для кількох проходжень гри знадобиться понад 100 годин.

Гра стане тимчасовим ексклюзивом Microsoft і буде доступна на ПК та новому Xbox Series X, але не на консолях поточного покоління. Хоча «S.T.A.L.K.E.R. 2» незалежна від попередніх ігор серії, команда радить пройти їх для повного занурення в сюжет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Blizzard презентує перший міфічний скін для зброї в Overwatch 2: "Зв'язаний демон" Попередній запис Blizzard презентує перший міфічний скін для зброї в Overwatch 2: “Зв’язаний демон”
Steam оновлює функціонал демоверсій: нові можливості для гравців та розробників Наступний запис Steam оновлює функціонал демоверсій: нові можливості для гравців та розробників