Fumi Games оголосила нову назву для свого ретро-шутера — Mouse: PI For Hire

Fumi Games оголосила нову назву для свого ретро-шутера — Mouse: PI For Hire

Fumi Games офіційно оголосили назву свого нового шутера, натхненного анімацією 1930-х років. Гра, яка раніше була відома просто як Mouse, тепер має назву Mouse: PI For Hire. Гравці візьмуть на себе роль миші-детектива на ім’я Пеппер, що бореться з корупцією в нуарному місті, де панує хаос.

Новий трейлер демонструє яскраву мультиплікаційну стилістику гри, яка включає мультяшне насильство, відсилання до класичних пригод Індіани Джонса та неймовірно деталізовану анімацію перезарядки зброї. Хоча деякі порівнюють гру з класикою Disney, Mouse: PI For Hire не базується на ранніх версіях Мікі Мауса. Проте, ретро-стиль гри створює аутентичну атмосферу початку минулого століття.

За сюжетом, гравці будуть розплутувати справи у місті, охопленому корупцією та яскравою енергією, використовуючи широкий арсенал зброї, покращень і вибухівки, щоб протистояти злочинним планам корумпованих політиків.

Реліз Mouse: PI For Hire заплановано на 2025 рік, і гру вже можна додати у список бажаного на Steam.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Valve може готувати нові ігри Half-Life до двадцятої річниці Half-Life 2 Попередній запис Valve може готувати нові ігри Half-Life до двадцятої річниці Half-Life 2
STALKER 2: Heart of Chornobyl — нові деталі гри та тривалість проходження Наступний запис STALKER 2: Heart of Chornobyl — нові деталі гри та тривалість проходження