Forza Horizon 5 може вийти на PlayStation 5

Forza Horizon 5 може вийти на PlayStation 5

За останніми чутками, Forza Horizon 5, яка до цього часу була ексклюзивом для консолей Xbox, може незабаром вийти на PlayStation 5. Інформація надійшла від інсайдера eXtas1s, який стверджує, що гра буде доступна на консолі Sony в найближчі місяці. Офіційної дати анонсу поки що немає, проте витік не залишає сумнівів у можливому релізі.

Коментарі щодо Starfield

У той же час, інсайдер eXtas1s прокоментував ситуацію з іншою очікуваною грою — Starfield. За його словами, активних планів випуску RPG від Bethesda на PS5 немає, що не дивно, враховуючи недавній реліз гри. Наразі студія зосереджена на розробці перших сюжетних розширень, зокрема одного на 2025 рік. Чи побачать гравці на PS5 цю гру — питання залишається відкритим, можливо, реліз відбудеться не раніше кінця 2025 або 2026 року.

Що це значить для геймерів на PlayStation 5

Якщо Forza Horizon 5 дійсно з’явиться на PS5, це стане значною подією для шанувальників гоночних ігор. Хоча ця гра може не бути найочікуванішою для власників PlayStation 5, її потенційний реліз на цій платформі розширить вибір якісних гоночних симуляторів і забезпечить додаткові можливості для гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

EmptyVessel анонсує дебютну гру DEFECT – мережевий бойовик з музикою від Міка Гордона Попередній запис EmptyVessel анонсує дебютну гру DEFECT – мережевий бойовик з музикою від Міка Гордона
Yaza Games анонсує нову гру: Scriptorium: Master of Manuscripts Наступний запис Yaza Games анонсує нову гру: Scriptorium: Master of Manuscripts