Embracer Group отримала нову кредитну лінію на 600 мільйонів євро

Embracer Group отримала нову кредитну лінію на 600 мільйонів євро

Embracer Group оголосила про отримання нової відновлюваної кредитної лінії на суму 600 мільйонів євро терміном на два роки. Нова угода замінить існуючу кредитну лінію на 420 мільйонів євро, термін погашення якої настав у травні 2025 року. За словами компанії, новий кредит має вигідніші умови, включаючи нижчу кредитну маржу за боргом, що дозволить скоротити відсоткові витрати.

Генеральний директор Embracer Ларс Вінгефорс назвав це рішення кроком до становлення холдингу як «раціональної і цілеспрямованої компанії». Він зазначив, що завдяки значним заходам, вжитим протягом року, Embracer зміцнилася у фінансовому плані та суттєво скоротила своє кредитне навантаження.

Однак, спільнота з підозрою поставилася до нової угоди. Аналітик з ніком Dom написав: «Embracer знову бере в борг? Хто готовий до більшої кількості проданих та закритих студій?». Проте користувач екс-твітера зі ступенем магістра в галузі ділового адміністрування запевнив, що у більшості компаній, як здорових, так і не дуже, є доступ до кредитних ліній, і поки що немає причин для занепокоєння.

Нагадаємо, наприкінці червня Embracer виплатила 300 мільйонів доларів за поточним боргом завдяки продажу Gearbox Entertainment, яка тепер належить Take-Two Interactive.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Nintendo Switch стала найдовговічнішою домашньою консоллю корпорації Попередній запис Nintendo Switch стала найдовговічнішою домашньою консоллю корпорації
The First Descendant зібрав понад 10 мільйонів гравців за тиждень після релізу Наступний запис The First Descendant зібрав понад 10 мільйонів гравців за тиждень після релізу