Disney Interactive анонсувала гру Disney Pixel RPG для смартфонів

Disney Interactive анонсувала гру Disney Pixel RPG для смартфонів

Disney Interactive оголосила про новий проект під назвою Disney Pixel RPG, який розробляється японською компанією GungHo Entertainment. Умовно-безкоштовна гра буде доступна для смартфонів, і користувачі пристроїв на базі iOS та Android в Японії вже можуть попередньо зареєструвати свої акаунти.

Події піксельної пригоди розгортаються у всесвіті Disney, який опинився під загрозою через невідому програму. Гравцям надається можливість подорожувати між різними світами, зустрічаючи відомих персонажів Disney.

Серед персонажів, що з’являться у грі, можна знайти Міккі Мауса, Дональда Дака, Вінні-Пуха, Джина, Сплячу Красуню, Стіча, Маліфісенту, Аріель та багатьох інших. Крім того, гравці зможуть створити власного аватара.

Disney Pixel RPG обіцяє стати захопливою пригодою для всіх шанувальників класичних персонажів Disney та нових пригод у піксельному стилі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Бйорн та Дженніфер Панкрац заснували Pithead Studio після виходу з Piranha Bytes Попередній запис Бйорн та Дженніфер Панкрац заснували Pithead Studio після виходу з Piranha Bytes
Blumhouse Games планує випустити три нові ігри в 2025 році Наступний запис Blumhouse Games планує випустити три нові ігри в 2025 році