Blumhouse Games планує випустити три нові ігри в 2025 році

Blumhouse Games планує випустити три нові ігри в 2025 році

Президент новоствореного видавництва Blumhouse Games, Зак Вуд, оголосив про амбіційні плани компанії на наступні роки. Після успішного запуску на ринок у зимі 2023 року, студія вже анонсувала кілька перших проектів на минулому Summer Game Fest 2024, серед яких “The Simulation” від Playmestudio, “Project C” від Half Mermaid, “SLEEP AWAKE” від EYES OUT, “Grave Seasons” від Perfect Garbage, “Crisol: Theater of Idols” від Vermila, та консольні версії “Fear the Spotlight” від Cozy Game Pals.

Зак Вуд також поділився майбутніми планами студії, підтвердивши випуск трьох ігор у 2025 році, ще трьох у 2026-му, та двох запланованих релізів на 2027 рік. Він не виключив можливості ігрових адаптацій хітових хорор-фільмів студії у майбутньому, але поки що планується розвивати власні IP.

Blumhouse Games не планує активно шукати ігрові проекти з метою подальшої екранізації, проте не виключає такої можливості в подальшому. Фанатам кіно-франшизи M3GAN слід очікувати можливу ігрову адаптацію не раніше 2027 року, згідно з оголошеними планами студії.

Blumhouse Games продовжує залучати увагу геймерів своїми амбіційними планами та надійними проектами, що збільшують очікування на майбутні релізи компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Disney Interactive анонсувала гру Disney Pixel RPG для смартфонів Попередній запис Disney Interactive анонсувала гру Disney Pixel RPG для смартфонів
Electronic Arts впроваджує нову систему бойових перепусток Наступний запис Electronic Arts впроваджує нову систему бойових перепусток