Warhammer 40,000: Space Marine 2 – новий геймплейний відео і відсутність системних вимог

Warhammer 40,000: Space Marine 2 – новий геймплейний відео і відсутність системних вимог

До довгоочікуваного релізу шутера від третьої особи Warhammer 40,000: Space Marine 2 залишився лише місяць. Видавець Focus Entertainment та розробники з Saber Interactive продовжують тримати фанатів у напрузі, публікуючи нові геймплейні відео. Останнє відео, яке з’явилося 29 липня, демонструє варіативність арсеналу космодесів і нові елементи ігрового процесу.

1. Нове геймплейне відео: Варіативність арсеналу

У відео показані різноманітні види зброї, які будуть доступні гравцям, включаючи важку та спеціальну зброю. Гравці зможуть вільно перемикатися між далеким і ближнім боєм, а також виконувати видовищні добивання. На рівнях будуть розкидані контейнери з патронами та стійки для отримання нових «стволів».

2. Нерозкриті системні вимоги

Попри те що геймплей виглядає багатообіцяючим, фанати все ще чекають на інформацію про системні вимоги для ПК-версії гри. Користувачі в коментарях висловлюють своє нетерпіння, зазначаючи, що досі не отримали необхідні дані про «апетити» гри.

3. Дата виходу та особливості гри

Warhammer 40,000: Space Marine 2 вийде 9 вересня на ПК (Steam), PS5, Xbox Series X і S. Проте власники преміум-видань отримають ранній доступ до гри. Шутер не матиме мікротранзакцій і запропонує сюжетну кампанію з кооперативом на трьох, а також режими «Операції» (PvE) для трьох гравців і «Вічну війну» (PvP) з боями 6 на 6.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Square Enix оголосила системні вимоги для ПК-версії Visions of Mana Попередній запис Square Enix оголосила системні вимоги для ПК-версії Visions of Mana
Мод для The Witcher 3 Next-Gen перетворює систему руху на новий рівень Наступний запис Мод для The Witcher 3 Next-Gen перетворює систему руху на новий рівень