Valve підтверджує роботу над довгоочікуваним сьомим випуском коміксів Team Fortress 2

Valve підтверджує роботу над довгоочікуваним сьомим випуском коміксів Team Fortress 2

Довгоочікувана новина для фанатів Team Fortress 2: компанія Valve підтвердила, що команда, відома своїми шістьма випусками коміксів, активно працює над сьомим розділом. Сценарій для заключного випуску вже готовий, і зараз художники зайняті його відмальовкою.

Інформацію про продовження серії коміксів розкрив сценарист Valve Джей Пінкертон у відповіді на запитання одного з користувачів. Він також поділився фрагментом майбутнього випуску, що вже збирається, зображуючи пустельний краєвид і скелети, нагадуючи про події з попередніх випусків.

За словами Пінкертона, виробництво сьомого випуску є активним процесом, хоча точна дата релізу поки що не встановлена. Фанати, які довго чекали на продовження історії, висловлюють своє задоволення та нетерпляче очікують нових подробиць про майбутні пригоди унікальних персонажів Team Fortress 2.

Це обіцяюче повідомлення від Valve стало привітним сюрпризом для громадськості, особливо в контексті довгого очікування і невпевненості у продовженні серії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

GSC Game World та Maincast передали по 5 млн гривень на підтримку лікарні «Охматдит» після ракетного удару Попередній запис GSC Game World та Maincast передали по 5 млн гривень на підтримку лікарні «Охматдит» після ракетного удару
Critical Hit Games представила геймплей детективного ар-деко-нуару Nobody Wants to Die Наступний запис Critical Hit Games представила геймплей детективного ар-деко-нуару Nobody Wants to Die