Ubisoft скасовує трансляцію на Tokyo Game Show 2024

Ubisoft скасовує трансляцію на Tokyo Game Show 2024

Ubisoft офіційно повідомила про скасування трансляції свого івента, запланованого на 26 вересня 2024 року в рамках Tokyo Game Show. Компанія не розкрила конкретних причин, зазначивши лише, що це сталося через “різні обставини”. Представник Ubisoft відмовився коментувати деталі ситуації.

Очікувані анонси

Під час цього івента планувалося презентувати нові подробиці щодо кількох гучних проєктів, серед яких:

  • Assassin’s Creed Shadows — вихід гри заплановано на 15 листопада 2024 року;
  • Rainbow Six Siege — оновлення та новий контент;
  • Star Wars Outlaws — очікуваний екшн у всесвіті “Зоряних війн”;
  • XDefiant — багатокористувацький шутер.

Можливі причини скасування

На тлі регулярної критики Assassin’s Creed Shadows можна припустити, що скасування трансляції може бути пов’язане саме з цією грою. Негативна реакція геймерів, а також можливі погрози в бік студії могли вплинути на рішення компанії.

Ubisoft поки що не оголошувала про подальші плани щодо презентацій або випуску нових матеріалів. Однак фанати очікують пояснень ситуації та нових анонсів найближчим часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Windstorm: The Legend of Khiimori – новий рольовий тайтл від Mindscape Попередній запис Windstorm: The Legend of Khiimori – новий рольовий тайтл від Mindscape
Відео зі скасованою версією Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 з’явилося на YouTube Наступний запис Відео зі скасованою версією Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 з’явилося на YouTube