Yaza Games анонсує нову гру: Scriptorium: Master of Manuscripts

Yaza Games анонсує нову гру: Scriptorium: Master of Manuscripts

Студія Yaza Games, відзначена за свою оригінальну тактичну гру Inkulinati, продовжує своє занурення у світ середньовічної естетики. Цього року компанія анонсувала новий проект, Scriptorium: Master of Manuscripts, який обіцяє принести новий рівень креативності та занурення у світ стародавніх рукописів.

Майстерня для створення та прикрашення рукописів

Scriptorium: Master of Manuscripts дозволить гравцям відкрити власний скрипторій – майстерню, де можна створювати та прикрашати рукописи. Гравці зможуть малювати чудові ілюстрації та виконувати замовлення від могутніх покровителів, що надасть широкі можливості для творчості.

Розширення майстерні і велика кількість елементів

Розробники обіцяють більше тисячі елементів оформлення, які можна розблокувати і використовувати для покращення вашої майстерні. Гравці матимуть можливість розширювати та декорувати свій скрипторій, додаючи нові предмети та декорації.

Нестандартні запити і колоритні персонажі

У ваш скрипторій завітають яскраві персонажі з різноманітними запитами. Чи потрібно вам зобразити епічну битву собак та равликів, чи створити ідилічні сцени світу, кохання та чуми – ваша справа лише виконувати замовлення. Ваша слава може дійти навіть до самої королеви!

Незабутній досвід середньовічного мистецтва

Scriptorium: Master of Manuscripts обіцяє занурити гравців у атмосферу середньовічного мистецтва та креативності, дозволяючи кожному відчути себе справжнім майстром рукописів. Подробиці про гру обіцяють розкрити найближчим часом, а вже зараз вона викликає великий інтерес серед шанувальників жанру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Forza Horizon 5 може вийти на PlayStation 5 Попередній запис Forza Horizon 5 може вийти на PlayStation 5
Elysium Game представила новий трейлер екшен-RPG Neo Berlin 2087 на gamescom 2024 Наступний запис Elysium Game представила новий трейлер екшен-RPG Neo Berlin 2087 на gamescom 2024