Xbox Game Studios ретельно планує релізи на 2025 рік

Xbox Game Studios ретельно планує релізи на 2025 рік

Розробники з особливою увагою підходять до вибору дати виходу своїх творінь, щоб уникнути конкуренції з великими тайтлами. У 2025 році таким грізним проектом безперечно стане Grand Theft Auto VI. Глава Xbox Game Studios Метт Буті зазначив, що Microsoft чудово усвідомлює небезпеку сусідства з шостою GTA.

На нещодавньому шоу Xbox було представлено багато добротних проектів, проте точну дату релізу отримали не всі. Наприклад, перезапуск Fable, DOOM: The Dark Ages та South of Midnight отримали лише позначку “2025 рік”, а ігри на зразок Gears of War: E-Day та Perfect Dark досі не мають конкретних дат виходу. Компанія навмисне залишає простір для маневру, щоб уникнути зіткнення з такими гігантами як GTA VI.

“Думаю, багато хто в індустрії будують плани, відштовхуючись від GTA VI. Ми з нетерпінням чекаємо її виходу — вона має бути приголомшливою. І ніхто, звичайно ж, не бажає опинитися в її тіні. У нас досить велика лінійка релізів на весну і осінь, тому ми хочемо, щоб кожна гра мала можливість показати себе у всій красі,” — прокоментував Буті.

Він також підкреслив, що через велику кількість ігор у виробництві команді доводиться особливо ретельно підходити до розподілу слотів, щоб уникнути конкуренції між продуктами від внутрішніх студій. Xbox Game Studios намагається бути чесною зі своєю аудиторією щодо термінів релізу: “Якщо до запуску залишилося більше року, ми не намагатимемося звузити вікно виходу, яке в результаті має всі шанси виявитися хибним,” — підкреслив Буті.

Нагадаємо, реліз Grand Theft Auto VI на PlayStation 5 та Xbox Series заплановано на осінь 2025 року. Це стало відомо з фінансового звіту Take-Two, материнської компанії Rockstar Games. Хоча про запуск гри на ПК девелопери поки не повідомляють, глава T2 натякнув, що шоста частина не омине популярну платформу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Анансували Neo Dimension для ПК і консолей Попередній запис Анансували Neo Dimension для ПК і консолей
Оновлення Microsoft Flight Simulator: Лас-Вегас тепер доступний для обльоту Наступний запис Оновлення Microsoft Flight Simulator: Лас-Вегас тепер доступний для обльоту