Wētā Workshop та Private Division представили нові подробиці Tales of the Shire: The Lord of the Rings Game

Wētā Workshop та Private Division представили нові подробиці Tales of the Shire: The Lord of the Rings Game

22 вересня, у День хобіту, студія Wētā Workshop та видавець Private Division поділилися докладною інформацією про свою нову гру Tales of the Shire: The Lord of the Rings Game, а також оголосили офіційну дату релізу – 25 березня 2025 року. Розробники розкрили багато цікавих деталей про гру, яка дозволить гравцям поринути у мирне та спокійне життя хобітів.

Мирне життя без пригод

Як і очікувалося, Tales of the Shire зосереджується на звичайних побутових справах жителів Шира. Жодних битв з ограми чи павуками, жодних епічних пригод — натомість гравці зможуть займатися риболовлею, садівництвом та взаємодіяти з жителями села Байуотер. Гра запропонує сюжетну лінію, яка просуватиметься через спілкування з місцевими мешканцями, а гравцю доведеться допомагати їм вирішувати різноманітні побутові проблеми.

Кастомізація та розширення власної нори

Одна з головних особливостей гри — можливість кастомізації житла гравця. Спочатку гравець отримує у спадок від родички простору нору, але багато кімнат будуть закриті. Виконуючи сюжетні завдання та взаємодіючи з жителями, можна буде розширювати нору, відкриваючи нові приміщення. Меню кастомізації дозволить обирати матеріали для оздоблення, розставляти меблі, а також предмети інтер’єру без прив’язки до сітки — стільці та інші елементи можна ставити під будь-яким кутом і в будь-якому місці.

Щоб гравцям було легше орієнтуватися у світі гри та знаходити квести, розробники додали оригінальне рішення — співочі сині пташки. Вони вказуватимуть напрямок для виконання завдань, але не доводитимуть до мети, дозволяючи гравцю вільно досліджувати територію у своєму темпі.

Таверна «Зелений дракон» та ринок з прикрасами

У Tales of the Shire гравці зможуть відвідати знамениті місця Шира, такі як таверна «Зелений дракон». Неподалік також буде розташована алея з лавками, де можна купувати прикраси для нори, одяг та інгредієнти для приготування їжі.

Кулінарія та історичні рецепти

Одним із важливих аспектів гри стане приготування їжі. У Tales of the Shire кожен інгредієнт має параметр свіжості, що впливає на якість страви, а також один із п’яти смаків: солодкий, кислий, гострий, солоний та гіркий. Гравці зможуть готувати як за рецептами, так і експериментувати. Смачні страви знадобляться для того, щоб пригощати гостей, яких гравець зможе запрошувати у свою нору. Розробники особливо пишаються тим, що використовували автентичні рецепти XVII-XIX століть, щоб створити атмосферу історичної кулінарії.

Tales of the Shire: The Lord of the Rings Game вийде 25 березня 2025 року на ПК (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X/S та Nintendo Switch.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Rain World повертається з новим доповненням — The Watcher Попередній запис Rain World повертається з новим доповненням — The Watcher
Фінал ESL Pro League Season 20: Битва між NAVI та Eternal Fire Наступний запис NAVI – чемпіони ESL Pro League Season 20