Warner Bros. Games придбала Player First Games

Warner Bros. Games придбала Player First Games

Warner Bros. Games оголосила про придбання компанії Player First Games, студії, відповідальної за умовно-безкоштовний файтинг MultiVersus. Сума угоди залишається невідомою.

Засновники Player First Games, Тоні Хюн (Tony Huynh) та Кріс Уайт (Chris White), залишаться на керівних посадах і звітуватимуть перед віце-президентом Warner Bros. Games San Diego, Карлосом Барбосою (Carlos Barbosa).

“Ми кілька років працювали з Player First Games, щоб створити та запустити MultiVersus, і ми дуже раді вітати цю талановиту команду у складі Warner Bros. Games. Винахідлива та творча Player First Games доповнює наші широкі виробничі можливості,” – заявив Девід Хаддад (David Haddad), президент Warner Bros. Games.

“Наша команда рада приєднатися до сім’ї Warner Bros. Games, і ми вважаємо, що це відмінне рішення для MultiVersus. Ми прагнемо подарувати гравцям найкращі враження від MultiVersus і вбудовування нашої команди у видавця — оптимальний крок з погляду інтересів спільноти,” – прокоментував Тоні Хюн, співзасновник Player First Games.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Олександр Лаптій з «Азову» зіграє одну з головних ролей у «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» Попередній запис Олександр Лаптій з «Азову» зіграє одну з головних ролей у «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»
Екс-співробітники EA анонсують нову спортивну гру The Run: Got Next, натхненну NBA Street Наступний запис Екс-співробітники EA анонсують нову спортивну гру The Run: Got Next, натхненну NBA Street