Warner Bros. анонсує перевидання LEGO Harry Potter Collection для сучасних платформ

Warner Bros. анонсує перевидання LEGO Harry Potter Collection для сучасних платформ

1 вересня, під час щорічної події «Назад до Гоґвортсу», Warner Bros. потішила фанатів всесвіту Гаррі Поттера новими анонсами. Серед них — перевидання популярної гри LEGO Harry Potter Collection, яке вже 8 жовтня 2024 року з’явиться на ПК (Steam), PlayStation 5 та Xbox Series.

Що входить до перевидання:

  • Дві оригінальні гри: До колекції входять обидві частини гри — LEGO Harry Potter: Years 1-4 та LEGO Harry Potter: Years 5-7.
  • Додатковий контент: Гравці отримають доступ до двох DLC — Character Pack та Spell Pack, що розширюють можливості та контент гри.
  • Покращення графіки та геймплею: Хоча подробиці щодо змін залишаються неназваними, розробники обіцяють оновлення графіки та покращений ігровий процес.
  • Технічні покращення: Нова версія підтримує рідну роздільну здатність 4K при 60 кадрах в секунду, тактильну віддачу та карти тіней високої роздільної здатності, що зробить ігровий досвід ще більш захопливим.

Знижки для власників попередніх версій:

Ті гравці, які вже мають у своїй бібліотеці LEGO Harry Potter Collection на PlayStation 4, Xbox One або Nintendo Switch, отримають знижку на нове перевидання, якщо придбають його на новому поколінні консолей тієї ж родини. Більше того, для підписників PlayStation Plus нова версія гри буде доступна безкоштовно.

Перевидання гри було розроблене студією Double Eleven, яка раніше займалася і попереднім перевиданням для консолей попереднього покоління. Хоча зміни у новій версії не є кардинальними, вони, без сумніву, покращать враження від гри для гравців на сучасних платформах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Blizzard може працювати над новим RPG-FPS тайтлом AAA класу Попередній запис Blizzard може працювати над новим RPG-FPS тайтлом AAA класу
Deck Nine Games представили новий геймплей Life is Strange: Double Exposure на Pax West 2024 Наступний запис Deck Nine Games представили новий геймплей Life is Strange: Double Exposure на Pax West 2024