Вийшла нова модифікація для Minecraft, що змінює гру до невпізнання

Вийшла нова модифікація для Minecraft, що змінює гру до невпізнання

Команда моддерів Spark Universe випустила нову модифікацію для Minecraft під назвою RealismCraft, яка повністю змінює графіку гри, зберігаючи при цьому знайому стилістику. Аддон вже доступний на офіційному сайті «пісочниці» та в офіційному магазині Minecraft за 1690 монет.

RealismCraft робить графіку Minecraft більш реалістичною, переробляючи скрипти генерації світу, змінюючи ефекти умінь та погоди, анімації та текстури. Команда ентузіастів створила кастомні рослини та споруди, додала динамічне освітлення, налаштувала мобів та багато іншого, що робить гру ще більш захоплюючою та видовищною.

Крім того, нещодавно для Minecraft вийшов великий патч 1.21. Оновлення додало в гру нові блоки, інструменти для крафту, монстрів та багато іншого, що робить гру ще більш насиченою та цікавою для гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Let's School вийде на консолях 16 липня з фізичним виданням пізніше Попередній запис Let’s School вийде на консолях 16 липня з фізичним виданням пізніше
Розробка AAA-ігор: чому анонс і реліз можуть відрізнятися на п'ять років і більше Наступний запис Розробка AAA-ігор: чому анонс і реліз можуть відрізнятися на п’ять років і більше