Витік карти GTA 6: Нові міста та гігантські розміри ігрового світу

Витік карти GTA 6: Нові міста та гігантські розміри ігрового світу

В інтернеті з’явилися нові кадри очікуваної гри Grand Theft Auto 6 від компанії Rockstar Games, на яких можна побачити карту з новими містами та вражаючими розмірами ігрового світу. Це викликало хвилю захоплення серед фанатів, які з нетерпінням очікують офіційних новин про гру.

Фанати представили свою версію карти майбутньої GTA VI, дія якої розгортатиметься у місті Вайс-Сіті (Vice City) штату Леоніда. За припущеннями, ігровий світ GTA 6 буде значно більшим, ніж у Grand Theft Auto: Vice City. На основі попередніх витоків відомо, що крім основного міста Вайс-Сіті, у грі можуть з’явитися додаткові міста з островами, як це було в інших проектах Rockstar Games.

На фанатській карті зазначено такі місця, як озеро Леоніда, національний парк Грассріверс, порт Геллхорн, містечка Амброзія та Богемія, а також безліч інших локацій і сільських поселень.

Rockstar Games поки що не розкрила офіційних розмірів ігрового світу GTA VI і не показала карту. Розробники зберігають мовчання щодо свого нового проекту, тому гравці змушені аналізувати різноманітні витоки та робити власні висновки.

На даний момент єдиний офіційний матеріал від розробників – трейлер гри. Гравці сподіваються, що у 2024 році Rockstar розкриє нові деталі та покаже перший геймплей. Вихід GTA 6 заплановано на осінь 2025 року. Спочатку гра з’явиться на консолях PlayStation 5 та Xbox Series S|X, а згодом – на ПК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

FTC критикує підвищення цін на Game Pass від Microsoft Попередній запис FTC критикує підвищення цін на Game Pass від Microsoft
Новий мод для Cyberpunk 2077 покращує трасування шляхів та додає HD-текстури Наступний запис Новий мод для Cyberpunk 2077 покращує трасування шляхів та додає HD-текстури