Видавництво Dark Horse Books анонсувало книгу «The Art of S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl»

Видавництво Dark Horse Books анонсувало книгу «The Art of S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl»

Видавництво Dark Horse Books офіційно оголосило про випуск книги «The Art of S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl». Це унікальний артбук, який занурить читачів у світ довгоочікуваної гри від GSC Game World. На його 208 сторінках у твердій палітурці можна буде знайти коментарі розробників, концепт-арти, а також інші матеріали, що розкривають процес створення гри.

Що знайдуть читачі в книзі

Книга «The Art of S.T.A.L.K.E.R. 2» детально висвітлює процес розробки гри, від початкових концепт-артів до фінальних рішень щодо дизайну. У ній розглядаються різні аспекти створення S.T.A.L.K.E.R. 2, включаючи дизайн персонажів, істот, предметів та локацій. Крім того, книга надасть унікальні коментарі від розробників, які розкриють їхні ідеї та натхнення під час роботи над грою.
Євген Григорович, керівник проєкту та генеральний директор GSC Game World, поділився своїми думками про атмосферу гри та її значення для всесвіту S.T.A.L.K.E.R.:

Чорнобильська зона відчуження завжди була одним з наших головних джерел натхнення. Ми раді можливості не лише віддати належне мистецькому аспекту S.T.A.L.K.E.R. 2, а й передати гравцям відчуття перебування в Зоні в інший спосіб. Я б сказав, що цей артбук — проєкт, створений з любов’ю, який походить від нашого власного проєкту, створеного з любов’ю, і тому він відчувається особливо значущим.

Реліз S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

Гра «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» має вийти 20 листопада на платформах ПК та Xbox Series X/S, і одразу стане доступною у сервісі Game Pass. Гравці з нетерпінням очікують можливості знову поринути у загадкову атмосферу Чорнобильської зони відчуження, яка стала візитівкою серії.

Деталі про реліз та ціну артбуку

Книга «The Art of S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl» буде доступна для придбання за ціною $49,99. Вона надійде у книгарні 27 травня 2025 року, а в комікс-магазинах її можна буде придбати з 28 травня 2025 року. Цей артбук стане чудовим подарунком для всіх шанувальників серії S.T.A.L.K.E.R. та тих, хто цікавиться процесом створення ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Capcom та Square Enix запустили розпродажі ігор у Steam Попередній запис Capcom та Square Enix запустили розпродажі ігор у Steam 
Топ кооперативних відеоігор для двох: від екшену до релаксу Наступний запис Топ кооперативних відеоігор для двох: від екшену до релаксу