Велика хвиля звільнень у Ubisoft Toronto вразила галузь ігор

Велика хвиля звільнень у Ubisoft Toronto вразила галузь ігор

Ubisoft Toronto оголосила про звільнення 33 співробітників в рамках точкової реконструкції студії. Представник компанії пояснив цей крок необхідністю забезпечити успішне втілення амбітних планів студії, включаючи роботу над ремейками “Prince of Persia: The Sands of Time” і “Splinter Cell”, а також новими проектами xDefiant і Star Wars Outlaws.

За словами представника Ubisoft, звільнення не вплине на темпи розробки нинішніх проектів, які продовжують просуватися вперед. Компанія надає підтримку звільненим співробітникам, включаючи виплати компенсацій та допомогу у пошуку нових робочих місць.

Звільнення в Ubisoft Toronto, що відома своїми ігровими досягненнями, виглядають несподівано на тлі останніх анонсів про активну участь студії у розробці “Prince of Persia: The Sands of Time”. Деякі експерти вказують на зростання загальної кількості звільнень у галузі ігор у 2024 році, що становить понад 10 800 чоловік, висловлюючи занепокоєння щодо впливу цього на індустрію.

Це рішення компанії викликає питання щодо стратегії управління та потреби у збільшенні кадрового резерву в період інтенсивного розвитку ігор, особливо в контексті обсягу проектів, над якими працює Ubisoft Toronto.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Konami мріє про співпрацю з Хідео Кодзимою, але без обіцянок Попередній запис Konami мріє про співпрацю з Хідео Кодзимою, але без обіцянок
Capcom запускає акцію з безкоштовною демо-версією Dragon's Dogma 2 Наступний запис Capcom запускає акцію з безкоштовною демо-версією Dragon’s Dogma ІІ