Valve може готувати нові ігри Half-Life до двадцятої річниці Half-Life 2

Valve може готувати нові ігри Half-Life до двадцятої річниці Half-Life 2

Чутки про розробку нових ігор у всесвіті Half-Life знову активізувалися. YouTube-канал Tyler McVicker, який має 364 тисячі підписників, повідомив нову інформацію, що може викликати неабияке зацікавлення у фанатів серії.

Враховуючи наближення двадцятої річниці виходу Half-Life 2, компанія Valve, схоже, готується зробити гучну заяву на честь цієї події. McVicker нагадав про засекречений VR-пристрій Deckard, який може бути наступною ітерацією Valve Index. Є припущення, що нові проєкти Half-Life можуть бути тісно пов’язані з цим пристроєм.

Згідно з наявною інформацією, Valve працює над двома іграми у всесвіті Half-Life. Перша гра, розроблена для ПК з підтримкою миші та клавіатури, знову поверне гравців до ролі легендарного Гордона Фрімена. Друга гра, спеціально створена для VR, можливо, буде адаптована для нової гарнітури Deckard VR і представить головною героїнею Алікс Венс. Особливістю цих новинок може стати можливість спільної гри між користувачами ПК та VR, що може стати революційним кроком у сфері ігрової співпраці.

Поки що Valve не надала офіційних коментарів, але очікується, що більше деталей буде розкрито ближче до ювілею Half-Life 2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ubisoft повертає легенду: Анонсовано Heroes of Might and Magic Olden Era Попередній запис Ubisoft повертає легенду: Анонсовано Heroes of Might and Magic Olden Era
Fumi Games оголосила нову назву для свого ретро-шутера — Mouse: PI For Hire Наступний запис Fumi Games оголосила нову назву для свого ретро-шутера — Mouse: PI For Hire