Undead Labs прощається із State of Decay 2: останнє оновлення і майбутнє франшизи

Undead Labs прощається із State of Decay 2: останнє оновлення і майбутнє франшизи

Undead Labs оголосила про вихід заключного, 38-го оновлення для зомбі-екшену State of Decay 2 у 2024 році. Майбутній патч виправить ряд давніх помилок, поліпшить геймплей і зробить доступним увесь сезонний та святковий контент. Серед іншого, гравці зможуть отримати зимові костюми та легендарний фургон чарівника.

Плани щодо State of Decay 3

Команда Undead Labs повідомила, що з завершенням підтримки State of Decay 2, вони зосередять усі свої ресурси на розробці State of Decay 3. Вони обіцяють зробити найбільший і наймасштабніший зомбі-виживач у франшизі, орієнтуючись на бажання та інтереси фанатів.

Ми знаємо, що ви любите цей світ, який ми побудували, і це чудова спільнота, яку ви допомогли створити. Тепер настав час для наступної стадії еволюції цієї серії, — зазначили розробники.

Точні терміни релізу State of Decay 3 поки що залишаються невідомими, але команда вже активно працює над проектом.

Що зміниться після фінального оновлення?

Після виходу останнього апдейту гравці можуть не хвилюватися за свої прогреси — вони залишаться незмінними, і всі збереження будуть доступні. Гра також продовжить залишатися в магазинах і в каталозі Game Pass. Крім того, користувачі зможуть продовжувати розблоковувати предмети через Посередника, хоча після випуску оновлення розробники перестануть приймати звіти про помилки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Warner Bros. та Legendary Pictures представили дебютний трейлер фільму «A Minecraft Movie» Попередній запис Warner Bros. та Legendary Pictures представили дебютний трейлер фільму «A Minecraft Movie»
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: Після релізу очікуються ключові оновлення Наступний запис S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: Після релізу очікуються ключові оновлення