Українська студія AGaming+ анонсувала VR-шутер Z.O.N.A Origin

Українська студія AGaming+ анонсувала VR-шутер Z.O.N.A Origin

Українська студія AGaming+ оголосила, що їх наступний проєкт, VR-шутер Z.O.N.A Origin, вийде в Дочасному доступі Steam 26 серпня 2024 року. Ігра пропонує унікальний досвід у жанрі VR-only шутер/горор з рольовими елементами, де події розгортаються у Чорнобильській зоні відчуження у 2030 році.

Z.O.N.A Origin обіцяє відтворити атмосферу самотності та постапокаліптичного світу, показуючи реалістичне поводження з класичною та сучасною зброєю. Гравці зможуть досліджувати небезпечні аномалії, шукати цінні артефакти та стикатися з бандитами у похмурій атмосфері. Гра має бути схожою на S.T.A.L.K.E.R. у VR, пропонуючи частково відкритий світ, основну сюжетну лінію та побічні квести з частковою процедурною генерацією.

Це не перший VR-проєкт AGaming+, яка за останні кілька років зосередилася на віртуальній реальності після 12 років розробки мобільних ігор. Попередня гра студії, Z.O.N.A Project X VR, отримала позитивні відгуки (Steam-рейтинг 78/100) і продажі на рівні 5 тисяч копій. Засновник студії Ігор Мигун поділився, що повномасштабна війна суттєво вдарила по команді, але він продовжує роботу над проєктом майже самостійно.

Українська локалізація та озвучення гри вже підтверджені. Ціна на гру поки що не оголошена, але очікується, що вона буде на рівні попередньої частини серії. Проте, ймовірно, гра не буде доступна для продажу в росії.

Не пропустіть вихід Z.O.N.A Origin у Дочасному доступі Steam 26 серпня 2024 року!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Історія Blizzard Entertainment: Ігровий гігант, який змінив світ Попередній запис Історія Blizzard Entertainment: Ігровий гігант, який змінив світ
Фінальний трейлер Black Myth: Wukong показує епічні бої та кат-сцени перед релізом Наступний запис Фінальний трейлер Black Myth: Wukong показує епічні бої та кат-сцени перед релізом