Ubisoft співпрацює з double jump.tokyo для розробки Champions Tactics: Grimoria Chronicles

Ubisoft співпрацює з double jump.tokyo для розробки Champions Tactics: Grimoria Chronicles

Попри протести спільноти, Ubisoft продовжує активну діяльність у сфері NFT та блокчейн-технологій. Нещодавно компанія оголосила про партнерство з блокчейн-фірмою double jump.tokyo, яка забезпечить web3-інтеграцію та стане ключовим маркетинговим партнером в Азії для гри Champions Tactics: Grimoria Chronicles.

Відповідно до прес-релізу, гра використовуватиме Oasys Layer 2 HOME Verse, розроблену японською студією. Керівник відділу web3 в Ubisoft, Дідьє Женевуа, зазначив, що компанія постійно шукає нових партнерів для підвищення рівня індустрії розваг. Спільно з double jump.tokyo французька компанія планує створити захоплюючий геймплей для Champions Tactics за допомогою блокчейн-технологій та прискорити поширення web3-ігор у світі.

Нагадаємо, що наприкінці 2021 року Ubisoft запустила NFT-майданчик Quartz, який не виправдав очікувань. Пізніше компанія об’єднала зусилля з Immutable, але це партнерство також не принесло очікуваних результатів.

Champions Tactics: Grimoria Chronicles, перша блокчейн гра від Ubisoft, була анонсована влітку 2023 року. Це експериментальна тактична PvP-RPG для ПК, у якій гравці збирають команди чемпіонів, борються з іншими гравцями та розкривають таємниці світу Гриморії. Реліз гри запланований на 2024 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розробники здивували використанням можливостей PlayStation 5 Попередній запис Розробники здивували використанням можливостей PlayStation 5
Ubisoft San Francisco випустила патч для XDefiant, що покращує продуктивність на PS5 Наступний запис Ubisoft San Francisco випустила патч для XDefiant, що покращує продуктивність на PS5