Ubisoft розширює світ Assassin's Creed Shadows

Ubisoft розширює світ Assassin’s Creed Shadows

Арт-директор Assassin’s Creed Shadows, Тьєррі Дансеро, поділився деталями про розмір відкритого світу нової гри. За його словами, гравці можуть очікувати більшого простору для дослідження, ніж це було в нещодавній Assassin’s Creed Mirage. Водночас, світ Shadows не досягне масштабів гігантської Valhalla.

Вибір локацій: фокус на острові Хонсю

Однією з ключових причин такого розміру світу є рішення Ubisoft не відтворювати всю Японію у грі. Розробники зосередилися на декількох регіонах острова Хонсю. Це рішення дозволило приділити більше уваги деталям та атмосфері окремих локацій, що робить гру більш занурюючою.

Сюжет: Ода Нобунага в центрі уваги

Сюжет Shadows будується навколо відомого японського полководця Оди Нобунаги, який народився і здійснив свої подвиги саме на Хонсю. Гравцям доведеться зануритися в епоху, коли Нобунага залишив свій слід в історії, і спробувати відчути ті часи зсередини.

Дата релізу та платформи

Реліз Assassin’s Creed Shadows запланований на 15 листопада. Гра вийде на ПК (через EGS та Ubisoft Connect), а також на консолях PlayStation 5 і Xbox Series. Гравцям варто готуватися до захопливої подорожі в світ японських самураїв та історичних битв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Топ ретро консолей: занурення у світ ігрових легенд Попередній запис Топ ретро консолей: занурення у світ ігрових легенд
Crystal Dynamics готує нову гру Tomb Raider Наступний запис Crystal Dynamics готує нову гру Tomb Raider