Ubisoft розкрила плани по пострілізній підтримці Star Wars Outlaws

Ubisoft розкрила плани по пострілізній підтримці Star Wars Outlaws

Ubisoft анонсувала деталі пострілізної підтримки для свого новітнього проекту, Star Wars Outlaws. Протягом наступного півроку геймери зможуть насолоджуватися новим контентом, включаючи сюжетні завдання та косметичні набори.

Розклад пострілізної підтримки

День релізу
У день виходу гри 30 серпня 2024 року, власники преміальних видань і сезонних перепусток отримають ексклюзивну місію “Jabba’s Gambit” та набір скінів “Kessel Runner” для Кей та її дроїда Нікса. Місія буде доступна всім користувачам, але спеціальний контент буде призначений лише для тих, хто придбає преміум версії або сезонний пропуск.

Осінь 2024
У цей період геймери отримають сюжетний набір “Wild Card”, в якому Кей отримає замовлення на проникнення в турнік Сабакком. Додатково власники сезонної перепустки отримають два косметичних пакети — “Hunter’s Legacy” і “Cartel Ronin”. Вони включають нові образи для головної героїні, Нікса, а також для транспортних засобів.

Весна 2025
Очікується вихід сюжетного набору “A Pirate’s Fortune”. Кей зустрінеться з досвідченим піратом Хондо Онакою, який має старі рахунки з лютою бандою піратів.

Реліз і ранній доступ

Star Wars Outlaws буде доступна на ПК через Epic Games Store та Ubisoft Connect, а також на PlayStation 5 і Xbox Series з 30 серпня 2024 року. Власники золотого і ультимативного видання зможуть насолоджуватися раннім доступом з 27 серпня.

Залишайтеся на зв’язку для отримання новин про гру та майбутні оновлення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Garry Newman розкриває деталі s&box: Новий двигун, платформа та самостійні ігри Попередній запис Garry Newman розкриває деталі s&box: Новий двигун, платформа та самостійні ігри
Blizzard випустила перший ролик до доповнення World of Warcraft: The War Within Наступний запис Blizzard випустила перший ролик до доповнення World of Warcraft: The War Within