Ubisoft повертає легенду: Анонсовано Heroes of Might and Magic Olden Era

Ubisoft повертає легенду: Анонсовано Heroes of Might and Magic Olden Era

Ubisoft вразила шанувальників, анонсувавши повернення до класичної формули знаменитої франшизи Heroes of Might and Magic із новою грою під назвою Heroes of Might and Magic Olden Era. На відміну від сучасних трендів, гра не буде гачою чи автошахами, а повноцінною покроковою стратегією, яка відсилає до золотих часів серії.

Розробкою гри займається студія Unfrozen, відома за проєктом Iratus: Lord of the Dead. Вже зараз у мережі з’явилися перші записи ігрового процесу, які дозволяють побачити, як виглядає новинка.

Heroes of Might and Magic Olden Era буде доступна в ранньому доступі. Гравці зможуть насолодитися новою кампанією, численними картами для одного гравця, а також нескінченними випадково згенерованими сценаріями. Крім того, буде можливість змагатися та співпрацювати з іншими гравцями у мережевому режимі. Розробники також обіцяють редактор карт, який дозволить створювати власні історії.

Гру вже можна додати до списку бажаного на Steam за відповідним посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Легендарна сцена з Baldur's Gate 3: Як пачка печива стала референсом для анімації щупалець Попередній запис Легендарна сцена з Baldur’s Gate 3: Як пачка печива стала референсом для анімації щупалець
Valve може готувати нові ігри Half-Life до двадцятої річниці Half-Life 2 Наступний запис Valve може готувати нові ігри Half-Life до двадцятої річниці Half-Life 2