Ubisoft оголосила про старт першого сезону у XDefiant з новими фракціями і зброєю

Ubisoft оголосила про старт першого сезону у XDefiant з новими фракціями і зброєю

Сьогодні, 2 липня, в умовно-безкоштовному шутері XDefiant від Ubisoft розпочинається перший сезон, який відзначається значним оновленням контенту. Розробники представили оглядовий трейлер, в якому були показані нові карти, зброя та фракція.

Однією з ключових нововведень є фракція GSK, що прямо з Rainbow Six Siege. Її персонажі використовують електричний колючий дріт та систему активного захисту (ADS), що пригнічує гранати. Також до арсеналу гравців додано нову гвинтівку LVOA-C, снайперську гвинтівку та обріз, а також майстер камуфляжі.

Перший сезон також включає рейтинговий режим, нові карти – Clubhouse, Daytona та Rockefeller, а також режим “Захоплення прапора” та бойовий перепустку. Патч першого сезону буде випущено сьогодні, а обслуговування серверів триватиме щонайменше 2 години.

Гра доступна на PC, PS5 та Xbox Series X|S, і гравці можуть очікувати насичене геймплейне досвід у новому сезоні XDefiant.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Daybreak Game Company придбала Singularity 6, творців популярної MMO Palia Попередній запис Daybreak Game Company придбала Singularity 6, творців популярної MMO Palia
Lordbound для Skyrim: Новий гігантський регіон Наступний запис Lordbound для Skyrim: Новий гігантський регіон