У Fortnite з'явиться новий сезон присвячений Metallica

У Fortnite з’явиться новий сезон присвячений Metallica

У грі Fortnite версії 30.10 на гравців чекає захопливий музичний досвід, що розпочнеться 22 червня. А сезон Metallica на фестивалі стартує вже 13 червня. Під час цього заходу гравці отримають можливість насолоджуватися улюбленими хітами Metallica, а також брати участь у нових заходах і подіях, пов’язаних з групою.

Серед основних нововведень – нові точки інтересу Battle Royale, що базуються на світовому турі M72 та трасі Rocket Racing. Гравці також матимуть змогу виконати квести Metallica, щоб отримати унікальні предмети, такі як гітара ESP Snakebyte Джеймса і бас-гітара Warwick M72 Роберта.

Крім того, учасники зможуть придбати Festival Pass, який містить безкоштовні треки з винагородами та оновлений Premium Reward Track. Преміум трек включає унікальний костюм Ларса Ульріха, одного з учасників групи Metallica.

Також, гравці матимуть можливість грати з Ride the Lightning guitars на острові Battle Royale, створюючи блискавки в небі та піднімаючись на плавучий острів Metallica Loot Island.

Запланований на 18 червня Кубок Metallica Royale Battle дозволить гравцям змагатися за емоцію “Дзвінок” та стати найкращими у своєму регіоні. Учасники зможуть зіграти до 10 матчів у тригодинному вікні свого регіону.

Новий сезон обіцяє бути захопливим досвідом для шанувальників Metallica та гравців Fortnite.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більшість гравців Elden Ring не готові до DLC Попередній запис Більшість гравців Elden Ring не готові до DLC
Doom: The Dark Ages відкриває новий вимір бойових ігор Наступний запис Doom: The Dark Ages відкриває новий вимір бойових ігор