Трейлер Black Ops 6 розкриває сюжет зомбі-режиму та нові локації

Трейлер Black Ops 6 розкриває сюжет зомбі-режиму та нові локації

Activision презентувала новий кінематографічний трейлер до Black Ops 6, який розкриває деталі зомбі-режиму. У новій частині Zombies колишні члени команди Реквієм, які провели п’ять років на філіппінському острові Термінус, здійснюють сміливу втечу. Їм у цьому допомагають загадковий філіппінський контрабандист і колишній ворог. Втім, їхні плани перериває новий міжпросторовий спалах, що викликає нову навалу зомбі.

Зомбі-режим Black Ops 6 продовжує сюжетну лінію, розпочату у Black Ops Cold War. За роки ув’язнення персонажі зазнали суттєвих змін, як психологічних, так і фізичних. Події гри не обмежуються лише островом Термінус – зомбі також атакують містечко Ліберті-Фоллс на сході США.

Деталі геймплею будуть представлені 8 серпня в окремому матеріалі, де обговорять особливості ігрового процесу, підготовку перед матчем, систему раундів та бестіарії. Крім того, 28 серпня відбудеться велика презентація мультиплеєра, де можливо анонсують нову карту для Warzone, вже активно обговорювану у Мережі.

Black Ops 6 виходить 25 жовтня на всіх звичних для серії платформах і буде доступна у Game Pass з моменту релізу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Секретний проект Half-Life: Тайлер Маквікер розкриває деталі про Project White Sands Попередній запис Секретний проект Half-Life: Тайлер Маквікер розкриває деталі про Project White Sands
Топ бюджетних ігрових ноутбуків Наступний запис Топ бюджетних ігрових ноутбуків