Techland змінює умови: Dying Light: The Beast не буде безкоштовним для власників Ultimate Edition

Techland змінює умови: Dying Light: The Beast не буде безкоштовним для власників Ultimate Edition

Компанія Techland здивувала своїх шанувальників, коли несподівано змінила інформацію щодо нової гри Dying Light: The Beast. Хоча спочатку студія обіцяла, що гра буде безкоштовною для всіх власників Dying Light 2 – Ultimate Edition, ситуація кардинально змінилася. Techland виправила інформацію, не роблячи офіційних заяв, а просто прибравши спеціальне видання гри з офіційних сайтів.

Плутанина з початковими обіцянками

На gamescom 2024 Techland анонсувала The Beast, заявивши, що гра буде доступна безкоштовно для тих, хто придбав Dying Light 2 – Ultimate Edition. Однак, як виявилося, це було результатом певного нерозуміння. Спочатку The Beast планувалася як друге DLC для Dying Light 2, але після тривалого процесу переробки контенту в повноцінну окрему гру, умови її поширення змінилися.

Вартість та доступність Dying Light: The Beast

Наразі Techland ще не оголосила остаточну ціну Dying Light: The Beast. У прес-релізі, що супроводжував анонс гри, була вказана орієнтовна ціна у $40, але ця інформація була пізніше спростована самою студією. Для тих, хто вже придбав Dying Light 2 – Ultimate Edition за $100 або апгрейднув базову версію за $35, це стало несподіванкою. Крім DLC Bloody Ties і кількох косметичних наборів, власники Ultimate Edition очікували отримати всі майбутні доповнення, включаючи The Beast, що тепер виглядає малоймовірним.

Можливі компенсаторні заходи

Ситуація викликала значне незадоволення серед гравців, які інвестували в Ultimate Edition, сподіваючись на повний доступ до всього контенту. Однак, можливо, Techland запропонує певні компенсаторні заходи, такі як знижка в 50% або інші бонуси для власників Ultimate Edition, щоб пом’якшити негативний ефект від зміненої політики.

Доступність гри в Steam

Попри всю плутанину, Dying Light: The Beast вже доступна для додавання до списку бажаного в Steam. Гравці з нетерпінням очікують на нові деталі та офіційні заяви від Techland щодо вартості та умов поширення гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Super Evil Megacorp розкриває плани щодо оновлення Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate Попередній запис Super Evil Megacorp розкриває плани щодо оновлення Teenage Mutant Ninja Turtles: Splintered Fate
Легендарна Fatal Run повертається: нова гра Fatal Run 2089 виходить у 2025 році Наступний запис Легендарна Fatal Run повертається: нова гра Fatal Run 2089 виходить у 2025 році