Techland працює над ще однією новою грою

Techland працює над ще однією новою грою

Techland, відомі завдяки франшизі Dying Light, активно розширюють своє портфоліо, працюючи не тільки над продовженням серії зомбі-сурвайвалів, але й над двома новими проектами. Перший з них – це фентезійна гра, яка привернула увагу завдяки участі колишніх розробників The Witcher. Однак, нові оголошення про вакансії підтверджують, що в студії також кипить робота над третьою, абсолютно новою інтелектуальною власністю (IP).

Dying Light: The Beast – повернення до витоків хорору

Спін-офф Dying Light: The Beast, який зараз перебуває в розробці, обіцяє повернути серію до її витоків з більшим акцентом на виживання та елементи хорору. Гра збереже знайомий постапокаліптичний світ, проте підхід до геймплею буде більш загострений на стратегії виживання.

Найбільший проект Techland — фентезійна гра

Раніше Techland презентували концепт нової фентезійної гри, над якою працюють Аркадіуш Боровик і Кароліна Стахіра – колишні розробники The Witcher. У вакансіях студії зазначається, що цей проект стане найбільшим тайтлом в історії компанії. Це підкреслює амбіції Techland зайняти провідне місце на ринку фентезійних ігор.

Третій проект: загадкова нова IP

Згідно з інформацією Tech4Gamers, Techland також наймає спеціалістів для розробки третього проекту – нової IP. У вакансії зазначено, що робота здійснюватиметься на рушії Unreal Engine 5, що підвищує інтерес до цього проекту. Оскільки студія вже має проекти у жанрах постапокаліпсису та фентезі, можна припустити, що нова IP може представляти науково-фантастичний сеттинг.

Очікування та перспективи

Незважаючи на мінімальну кількість деталей, третій проект Techland вже викликає великий інтерес у геймерів. Враховуючи досвід команди в розробці ігор від першої особи та використання Unreal Engine 5, можна очікувати інноваційний і захопливий ігровий досвід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Bulwark: Evolution — масштабне оновлення та зміна назви гри Попередній запис Bulwark: Evolution — масштабне оновлення та зміна назви гри
Історія видавця ігор Ubisoft: Від маленької французької компанії до глобального ігрового гіганта Наступний запис Історія видавця ігор Ubisoft: Від маленької французької компанії до глобального ігрового гіганта