Survivors розпочне ранній доступ лише в 2025 році

Survivors розпочне ранній доступ лише в 2025 році

Компанія Nacon оголосила про перенесення дати запуску раннього доступу для довгоочікуваної гри Terminator: Survivors. Раніше запланований старт на 24 жовтня 2024 року тепер відкладено до 2025 року. Точніша дата поки що не названа, але розробники пояснюють затримку необхідністю відповідати високим очікуванням фанатів та забезпечити якісний кінцевий продукт.

Що відомо про гру

Terminator: Survivors перенесе гравців у світ, де ядерна катастрофа вже розпочалася, але Джон Коннор ще не підняв відкритого спротиву. Гравці зіткнуться з T-800, який буде присутній в грі, проте його неможливо буде остаточно знищити. Гра пропонуватиме як одиночний режим, так і PvE-режим, однак PvP-елементи не будуть включені.

Подальші плани розробників

Згідно з планом, Terminator: Survivors спочатку буде доступна в ранньому доступі на платформі Steam, після чого запланований реліз на ПК та консолях поточного покоління. Розробники обіцяють подальші оновлення і деталі про точну дату запуску, як тільки процес буде наближатися до завершення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля – нові деталі гри та ексклюзивна презентація Попередній запис S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля – нові деталі гри та ексклюзивна презентація
Warhammer 40,000: Space Marine 2 розриває рейтинг Steam перед релізом Наступний запис Warhammer 40,000: Space Marine 2 розриває рейтинг Steam перед релізом