Supermassive Games анонсувала космічний хорор Directive 8020

Supermassive Games анонсувала космічний хорор Directive 8020

Студія Supermassive Games представила новий кінематографічний хорор під назвою Directive 8020. Цей проєкт знаменує собою поступове віддалення від бренду The Dark Pictures, про що свідчить лише коротке згадування A Dark Pictures Game наприкінці дебютного трейлера.

У грі Directive 8020 людство опиняється на межі зникнення, коли Земля гине. У відчайдушній спробі знайти новий дім, космічний корабель вирушає до планети Тау Кіта. Проте місія йде не за планом — корабель зазнає аварії, а члени екіпажу швидко виявляють, що вони не єдині живі істоти на планеті. Головну роль, космонавта на ім’я Янг, виконала актриса Лашана Лінч, відома за роллю Марії Рамбо у кіновсесвіті Marvel.

Як і у фільмі “Дещо”, головний ворог у Directive 8020 здатен перетворюватися на людей, змушуючи гравців не довіряти нікому. З перших деталей видно, що ця гра відходить від традиційного інтерактивного кіно, ставши повноцінним хорор-екшеном зі стелс-механіками та боями з використанням імпровізованої зброї. Проте, творці обіцяють зберегти й нелінійний сюжет, який характерний для серії The Dark Pictures.

Крім одиночного режиму, Directive 8020 також запропонує онлайн-кооператив на п’ять осіб, а також можливість спільної гри за одним пристроєм. Реліз гри заплановано на 2025 рік на платформах ПК, PlayStation 5 та Xbox Series, причому гра матиме підтримку російських субтитрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Bethesda представила новий баггі для Starfield та оголосила дату виходу доповнення Shattered Space Попередній запис Bethesda представила новий баггі для Starfield та оголосила дату виходу доповнення Shattered Space
Bandai Namco презентувала новий трейлер Unknown 9 Наступний запис Bandai Namco презентувала новий трейлер Unknown 9