Студія GOOD FUN CORPORATION представляє новий PvPvE-хорор HUNGER: Чума, Наполеон і елементи RPG

Студія GOOD FUN CORPORATION представляє новий PvPvE-хорор HUNGER: Чума, Наполеон і елементи RPG

Студія GOOD FUN CORPORATION анонсувала свій новий проект — HUNGER, який поєднує в собі елементи PvPvE-екшену, хорору, слешера та RPG. У грі дії розгортаються в альтернативній Європі часів правління Наполеона, де жахлива чума знищила більшість населення.

У світі після кінця, як називають ці землі, вижили лише одиниці, що сховалися в Шато. Гравцям доведеться здійснювати небезпечні вилазки за межі укриття, борючись із божевільними і повсталими з мертвих ворогами. В арсеналі персонажів будуть мушкети, пістолі, гранати, а також ближній бій з сокирами, булавами та щитами.

HUNGER обіцяє унікальну систему прокачування персонажа, яка включатиме понад сто талантів. Гравці зможуть створити як потайливого ніндзя, який працює самостійно, так і незамінного члена команди з навичками ремонту броні.

Гра відзначається детальним зображенням анатомії людини, що робить її непридатною для гри під час перерв у офісі. Реліз HUNGER у ранньому доступі на ПК (Steam, Epic Games Store) відбудеться в майбутньому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Warhammer 40,000: Space Marine II: Гра вражає масштабом і деталями Попередній запис Warhammer 40,000: Space Marine II: Гра вражає масштабом і деталями
Splitgate 2: Нові фракції, можливості та перший геймплейний трейлер Наступний запис Splitgate 2: Нові фракції, можливості та перший геймплейний трейлер