Steam оновлює функціонал демоверсій: нові можливості для гравців та розробників

Steam оновлює функціонал демоверсій: нові можливості для гравців та розробників

Steam анонсує важливі оновлення, що стосуються демоверсій ігор на платформі. Нова функціональність зробить процес знайомства з іграми ще зручнішим та інтуїтивнішим для користувачів.

По-перше, демоверсії тепер частіше відображатимуться в магазині Steam. Користувачі можуть додавати їх до своєї бібліотеки без необхідності миттєвого встановлення завдяки новій кнопці «Додати до бібліотеки». Це дозволить зберегти місце на диску та заощадити час, а також дозволить встановлювати демоверсії навіть тим, хто вже має повну версію гри.

Крім того, з’явилася можливість видалення демоверсій з облікового запису через контекстне меню. Видалені демоверсії автоматично зникають і з бібліотеки, що спростить процес управління контентом для користувачів.

Розробники тепер можуть створювати окремі сторінки для демоверсій, де можна додати детальні описи, скріншоти та відео. На цих сторінках користувачі зможуть залишати відгуки, які будуть відображатися разом із загальним рейтингом гри, подібно до безкоштовних проектів. Також на сторінці демоверсії буде кнопка для встановлення і віджет для повернення до основної гри, що полегшить перехід до покупки чи додавання її до списку бажаного.

Всі демоверсії тепер можна переглядати в окремій добірці, а гравці, що додали гру до списку бажаного, отримають сповіщення по електронній пошті та мобільному додатку, коли з’явиться демоверсія.

Наступний фестиваль демоверсій розпочнеться 14 жовтня. Детальнішу інформацію про інші події Steam на решту 2024-го та початок 2025-го року можна знайти у відповідній статті на сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

GSC Game World оголошує нову дату виходу гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» Попередній запис GSC Game World оголошує нову дату виходу гри «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»
Epic Games анонсує нову стратегію для мобільних платформ Наступний запис Epic Games анонсує нову стратегію для мобільних платформ