Starfield виходить на Xbox Series S з підтримкою до 120 FPS

Starfield виходить на Xbox Series S з підтримкою до 120 FPS

Starfield виходить на Xbox Series S з підтримкою до 120 FPS, хоча це потребує певних компромісів у візуальній якості. За допомогою модів, таких як Uncap FPS для Series S, Performance Налаштування, гра може досягати високої кадрової частоти. Але це супроводжується зниженням роздільної здатності до 720p та іншими графічними обмеженнями.

Starfield виходить на Xbox Series S з підтримкою до 120 FPS

Fuzion Xbox Testing показав у своєм відео, що Xbox Series S може забезпечити 120 FPS у деяких сценах гри. Проте стабільність кадрів не завжди гарантована, і деякі відмінності можуть відчутні у плавності геймплею.

Starfield, яка вийшла минулого року, отримує регулярні оновлення, у тому числі і через Creation Club. Перше велике доповнення гри, Shattered Space, заплановане на цей рік і обіцяє гравцям нову історію, аналогічну за обсягом доповненню Far Harbor у Fallout 4.

Гра доступна на ПК, Xbox Series X і Xbox Series S, і продовжує розвиватися, надаючи фанатам нові можливості і вміст для експлорації космічного світу Starfield.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Star Rail розкриває новий світловий конус Harmony Light "Poised to Bloom" Попередній запис Star Rail розкриває новий світловий конус Harmony Light “Poised to Bloom”
Paradox Interactive скасовує Life by You через труднощі з видавцем Наступний запис Paradox Interactive скасовує Life by You через труднощі з видавцем