Star Wars Outlaws продалася вдвічі гірше за Jedi: Survivors: Ubisoft зіштовхнулася з розчаруванням

Star Wars Outlaws продалася вдвічі гірше за Jedi: Survivors: Ubisoft зіштовхнулася з розчаруванням

Гра Star Wars Outlaws, випущена у серпні 2024 року, стала другою найбільш продаваною грою місяця, поступившись тільки Grand Theft Auto 5. Однак, за даними gamesindustry.biz, гра не змогла досягти очікувань Ubisoft, що призвело до серйозних наслідків для видавця, включно з перенесенням Assassin’s Creed Shadows на 2025 рік.

У перший тиждень після релізу продажі Star Wars Outlaws виявилися вдвічі меншими, ніж у Star Wars Jedi: Survivors від Electronic Arts, яка вийшла у 2023 році. Це стало великим розчаруванням для Ubisoft, що планувала значно більші результати.

Star Wars Outlaws

Статистика продажів серпня 2024 року

У серпні 2024 року було продано загалом 11,8 мільйонів копій ігор від великих видавців, що на 7% більше у порівнянні з серпнем 2023 року. До зростання продажів сприяли великі знижки на популярні ігри, такі як Grand Theft Auto 5 і Kingdom Come: Deliverance, які можна було купити зі знижками до 90%.

Топ найбільш продаваних ігор серпня 2024 року:

  • Grand Theft Auto 5
  • Star Wars Outlaws
  • Hogwarts Legacy
  • Kingdom Come: Deliverance
  • EA Sports FC 24
  • Borderlands 3
  • Red Dead Redemption 2
  • Grand Theft Auto Online
  • Titanfall 2
  • It Takes Two

Причини невдачі та вплив на інші проекти

Незважаючи на те, що Star Wars Outlaws потрапила до списку лідерів продажів, гра не змогла виправдати очікувань Ubisoft. Основною причиною низьких продажів аналітики вважають слабку маркетингову кампанію та конкуренцію з іншими масштабними релізами. Відсутність належної підтримки після релізу також могло вплинути на гравців, що очікували на більш захоплюючий контент.

Знижки та успіх інших ігор

Серпень 2024 року також ознаменувався великими знижками на ігри, що сприяло зростанню продажів. Особливо виділялися Grand Theft Auto 5 і Kingdom Come: Deliverance. Завдяки знижкам до 90%, ці ігри залишалися у топі продажів.

Інші гучні релізи, як-от Borderlands 3, теж мали позитивну динаміку через анонс нової, четвертої частини серії, а також вихід екранізації.

Незважаючи на удаваний успіх на перший поглядStar Wars Outlaws зіткнулася з проблемами продажів, що може змусити Ubisoft переглянути свою стратегію щодо майбутніх проєктів. Проте загальний ринок ігор продовжує зростати, демонструючи стабільний попит на популярні франшизи та цікаві релізи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Silent Hill 2 Remake: перші огляди і враження від журналістів Famitsu Попередній запис Silent Hill 2 Remake: перші огляди і враження від журналістів Famitsu
“Джокер: Божевілля на двох” – фільм, що змушує відчувати, а не думати Наступний запис “Джокер: Божевілля на двох” – фільм, що змушує відчувати, а не думати