Square Enix оголосила системні вимоги для ПК-версії Visions of Mana

Square Enix оголосила системні вимоги для ПК-версії Visions of Mana

Square Enix опублікувала офіційні системні вимоги для ПК-версії своєї нової рольової гри Visions of Mana, яка вийде 29 серпня 2024 року. Гра, що використовує технологію захисту Denuvo, обіцяє стати яскравим продовженням популярної серії Mana.

Мінімальні системні вимоги:

  • Процесор: AMD Ryzen 3 1200 або Intel Core i5-6400
  • Оперативна пам’ять: 16 ГБ
  • Відеокарта: AMD Radeon RX 580, Intel Arc A580 або NVIDIA GeForce GTX 1060
  • Накопичувач: 45 ГБ

З такими характеристиками гра працюватиме у роздільній здатності 1080p на низьких налаштуваннях графіки, забезпечуючи 30 кадрів на секунду.

Рекомендовані системні вимоги:

  • Процесор: AMD Ryzen 5 3500 або Intel Core i5-8500
  • Оперативна пам’ять: 16 ГБ
  • Відеокарта: AMD Radeon RX 5700 XT, Intel Arc A580 або NVIDIA GeForce RTX 2070
  • Накопичувач: 45 ГБ

Для досягнення 60 кадрів на секунду при роздільній здатності 1080p і високих налаштуваннях графіки рекомендується використовувати зазначену конфігурацію.

Visions of Mana розповість про Вела, новопризначеного варта душ, і його подругу дитинства Хінну, обрану Альму, які вирушають до Дерева Мани. Гравці зможуть створювати команди з трьох персонажів і перемикатися між п’ятьма ігровими героями. Гра також представить ряд допоміжних персонажів, таких як Рамко, Еш і Хінна.

Visions of Mana обіцяє поєднати класичні елементи серії Mana з сучасною графікою та ігровими механіками, що робить її очікуваним релізом цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Сіквел World of Goo 2 анонсовано: новий трейлер, вдячність фанатам та багатомовна локалізація Попередній запис Сіквел World of Goo 2 анонсовано: новий трейлер, вдячність фанатам та багатомовна локалізація
Warhammer 40,000: Space Marine 2 – новий геймплейний відео і відсутність системних вимог Наступний запис Warhammer 40,000: Space Marine 2 – новий геймплейний відео і відсутність системних вимог