Songs of Conquest продовжує тішити фанатів Heroes of Might & Magic 3

Songs of Conquest продовжує тішити фанатів Heroes of Might & Magic 3

Розробники Songs of Conquest продовжують радувати шанувальників класичних покрокових стратегій у стилі Heroes of Might & Magic 3. Сьогодні вони представили новий безкоштовний режим під назвою «Змішані угруповання», який відкриває нові можливості для комбінацій героїв, воїнів та будівель різних фракцій.

Основні особливості режиму:

  • Вільне поєднання персонажів, юнітів та будівель різних фракцій.
  • Можливість залишати поселення в початковому вигляді для вербування воїнів іншої фракції.
  • Командування арміями з різних угруповань одночасно: лицарі Арлеону, жаболюди, пустельні велети чи загони живих кістяків у вашому війську.

Дві нові мапи під новий режим

Окрім самого режиму, в оновленні представлено дві нові мапи, спеціально створені під «Змішані угруповання». Вони дозволяють гравцям швидше доступитися до різних фракцій та випробувати нові стратегії.

Знижка на гру до 14 жовтня

З нагоди виходу оновлення, а також на честь фестивалю покрокових ігор у Steam, Songs of Conquest доступна зі знижкою 50%. До 14 жовтня гру можна придбати всього за 112₴.

Основні причини купити Songs of Conquest:

  • Знижка 50% (до 14 жовтня) — гра всього за 112₴.
  • Велика кількість контенту та постійні оновлення.
  • Українська локалізація.

Якщо ви фанат Heroes of Might & Magic 3 або шукаєте якісну фентезійну стратегію, цей момент — ідеальний, щоб придбати Songs of Conquest.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Перенесення релізу Assassin's Creed Shadows: що чекає Ubisoft у 2025 році Попередній запис Перенесення релізу Assassin’s Creed Shadows: що чекає Ubisoft у 2025 році
Ліам Гемсворт розповів про роль Ґеральта у «Відьмаку»: як він готується до ролі та деталі зйомок Наступний запис Ліам Гемсворт розповів про роль Ґеральта у «Відьмаку»: як він готується до ролі та деталі зйомок