Riot Games розкрила деталі монетизації нового файтингу 2XKO: безкоштовні герої і розкішні скіни

Riot Games розкрила деталі монетизації нового файтингу 2XKO: безкоштовні герої і розкішні скіни

Riot Games готується до запуску нового умовно-безкоштовного файтингу під назвою 2XKO, що відбудеться у 2025 році. Виконавчий продюсер гри Том Кеннон на турнірі EVO розповів про ключові аспекти монетизації проекту.

За словами Кеннона, усіх героїв у 2XKO можна буде отримати безкоштовно, що дозволить гравцям насолоджуватися грою без обов’язкових витрат. “Ви зможете бути найкращим гравцем у світі безкоштовно, не витративши жодної копійки. Це означає, що ви зможете здобути всіх чемпіонів — буде трохи грінда, але він не стане надто обтяжливим,” — зазначив Кеннон.

Основний акцент монетизації буде зроблено на продажу різних косметичних елементів, таких як скіни та стікери. Скіни для персонажів не тільки змінюватимуть текстури, але й моделі персонажів і візуальні ефекти, при цьому геймплейна «читаність» не постраждає. Крім того, скіни будуть оснащені “хромами” — різними палітрами кольорів, які можна буде отримати або купити додатково.

Детальніше про монетизацію 2XKO буде оголошено ближче до запуску. Альфа-тестування гри відбудеться вже в серпні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

NaVi виграє Esports World Cup 2024 у CS2, тріумфуючи над G2 у фіналі Попередній запис NaVi виграє Esports World Cup 2024 у CS2, тріумфуючи над G2 у фіналі
Олександр Лаптій з «Азову» зіграє одну з головних ролей у «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» Наступний запис Олександр Лаптій з «Азову» зіграє одну з головних ролей у «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля»