Реліз детективного трилера Nobody Wants to Die від польської студії Critical Hit Games

Реліз детективного трилера Nobody Wants to Die від польської студії Critical Hit Games

У продажу з’явилася нова пригодницька гра “Nobody Wants to Die” від польської студії Critical Hit Games. Гра, яка втілює нео-нуарний стиль, переносить гравців у Нью-Йорк 24 століття, де розгортається захоплюючий детективний трилер.

Події гри розгортаються у 2329 році в місті, де люди навчилися переносити свою свідомість після смерті в нове тіло за умови регулярної передплати. Однак, у цій високотехнологічній утопії з’являється серійний вбивця, який намагається знищити еліту Нью-Йорка. Гравці возьмуть на себе роль детектива Джеймса Карра, який разом зі своєю напарницею Сарою Кай розслідує ці загадкові вбивства.

“Nobody Wants to Die” доступна для ПК через Steam, а також для консолей PlayStation 5, Xbox Series S та Xbox Series X. Версія для ПК відкриється о 18:00 за київським часом. Гравці зможуть використовувати безліч хай-тек гаджетів, зокрема спеціальну рукавичку, що дозволяє “подорожувати назад у часі” та з’ясувати деталі подій на місці злочинів.

Гра пропонує ретельне дослідження місць злочинів, спілкування зі свідками та підозрюваними, вивчення доказів та слухання порад Сари. “Nobody Wants to Die” обіцяє захоплюючий досвід для всіх фанатів детективних трилерів та нео-нуарних історій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новий персонаж Фауст у STALKER 2: Heart of Chornobyl – перші деталі та зображення Попередній запис Новий персонаж Фауст у STALKER 2: Heart of Chornobyl – перші деталі та зображення
Продажі ігор та консолей у Європі за червень та перше півріччя 2024 року Наступний запис Продажі ігор та консолей у Європі за червень та перше півріччя 2024 року