Про гру Avowed: Obsidian розкриває деталі гри у новому інтерв'ю

Про гру Avowed: Obsidian розкриває деталі гри у новому інтерв’ю

Game Informer здійснив інтерв’ю з командою Obsidian Entertainment щодо їхньої майбутньої RPG Avowed, де розкрито деякі цікаві деталі про гру. За словами розробників, Avowed розташована у світі Pillars of Eternity, декілька років після подій Deadfire, і призначена як для новачків, так і для ветеранів всесвіту. Гра буде мати режими від третьої та першої особи, з пріоритетом останнього.

У Avowed будуть чотири компаньйони, двоє з яких можна взяти з собою в подорож, інші будуть залишатися в таборі. Вони реагуватимуть на ваші дії та події у світі гри. Гравці зможуть вирішувати завдання різними способами, використовуючи уміння свого персонажа або допомогу компаньйонів.

Одним із ключових аспектів є нове втілення гримуарів як зброї для магів, що дозволяє швидко застосовувати заклинання. Obsidian також підкреслила, що Avowed не метровидання, але дозволяє гравцям використовувати різні підходи у вирішенні завдань.

За тоном сюжету Avowed ближче до серйозної Pillars of Eternity 2, але структурою і геймплеєм схожа на The Outer Worlds. Гра планується на багато годин геймплею, несмотря на те, что она будет без бесконечного мира.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Конфіденційність співпраці Square Enix із Sweet Baby Inc стає об'єктом обговорень серед акціонерів Попередній запис Конфіденційність співпраці Square Enix із Sweet Baby Inc стає об’єктом обговорень серед акціонерів
Неясна співпраця Square Enix з Sweet Baby Inc викликає обурення серед акціонерів Наступний запис Неясна співпраця Square Enix з Sweet Baby Inc викликає обурення серед акціонерів