Pompeii: The Legacy – відбудова давньоримського міста у новій містобудівній грі від Siscia Games

Pompeii: The Legacy – відбудова давньоримського міста у новій містобудівній грі від Siscia Games

Якщо ви захоплюєтесь містобудівними іграми, особливо з історичним контекстом, зверніть увагу на новий проєкт Pompeii: The Legacy. Гра обіцяє сучасний підхід до відтворення давньоримського міста, слідуючи ідеям, закладеним у Cities: Skylines 2. Кожне рішення, прийняте гравцем, має важливе значення для розвитку міста.

Альтернативна історія Помпей

Pompeii: The Legacy пропонує альтернативний погляд на відому історію Помпей. Гра переносить нас у часи після катастрофічного виверження Везувію 79 року н.е., яке поховало місто під шарами попелу. Імператор Траян через 20 років доручає вашій родині очолити процес відбудови Помпей. Ваша мета – відновити місто та керувати ним протягом кількох поколінь, при цьому зберігаючи історичну точність у багатьох аспектах.

Соціальні та політичні виклики

Гравцеві доведеться не лише займатися реконструкцією міста, але й маневрувати у соціальній ієрархії Римської імперії, розвивати політичні навички та керувати економікою. Важливу роль у грі відіграє класична римська інфраструктура – дороги, акведуки, торгівля з іншими містами.

Вибір стратегій розвитку

У грі передбачено різні шляхи розвитку – ви можете зосередитися на родині, дослідженнях чи співпраці з Імперією. Для тих, хто не прагне війни, доступний пацифістський режим, де акцент робиться на торгівлі та дипломатії.

Дата виходу та попередні покази

Розробник Siscia Games планує випустити Pompeii: The Legacy у третьому кварталі 2025 року. Перший попередній показ відбудеться вже у грудні цього року, а публічна альфа-версія буде доступна наступного року. Наразі гру можна додати до обраного у Steam.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Deadlock від Valve перевершив 160,000 одночасних гравців та приховує відсилку до Portal 2 Попередній запис Deadlock від Valve перевершив 160,000 одночасних гравців та приховує відсилку до Portal 2
Seven домінує у Deadlock: новий герой став ключовим гравцем у метагеймі Valve Наступний запис Seven домінує у Deadlock: новий герой став ключовим гравцем у метагеймі Valve