Польська команда MythicOwl анонсувала новий симулятор кур'єра Truckful

Польська команда MythicOwl анонсувала новий симулятор кур’єра Truckful

Польська студія MythicOwl анонсувала новий захоплюючий симулятор кур’єра під назвою Truckful. У цій грі гравці матимуть можливість сісти за кермо вантажівки, виконуючи завдання для мешканців села та розкриваючи таємниці загадкового лісу.

На відміну від інших ігор, де персонажі часто пересуваються пішки, Truckful пропонує новий рівень ігрового досвіду завдяки можливості керувати вантажівкою. Гравці зможуть покращувати швидкість та вантажопідйомність свого транспортного засобу, щоб подолати різноманітні маршрути.

Вантажі в грі різноманітні — від швидких доставок риби до делікатного транспортування бабусиної вази. Кур’єру доведеться справлятися з підступними драговинами та хиткими пісками, а також подолати містичні перешкоди у лісі, що наповнений таємничими силами.

Truckful буде доступний на ПК через Steam, але точна дата релізу поки що не оголошена.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Modern Warfare III стане першою Call of Duty у Game Pass Попередній запис Modern Warfare III стане першою Call of Duty у Game Pass
Warframe: 1999 - Нова етап романтики у світі Warframe Наступний запис Warframe: 1999 – Нова етап романтики у світі Warframe