Оновлення PS5 дозволяє зручно використовувати Discord

Оновлення PS5 дозволяє зручно використовувати Discord

Оновлення системи PS5, яке випущене Sony, дозволяє гравцям зручно приєднуватися до голосових чатів Discord безпосередньо з консолі PS5.

Це оновлення, яке розгортається поступово, починаючи з власників PS5 у Японії та Азії, а потім у Європі, Австралії, Новій Зеландії, на Близькому Сході та в США, робить спілкування через Discord простішим та зручнішим. Тепер гравцям не потрібно використовувати додатки або ПК для приєднання до голосових чатів Discord.

Щоб приєднатися до голосового чату Discord на PS5, гравцям потрібно перейти до вкладки Discord у Game Base у Центрі керування PS5, вибрати сервер Discord або групу DM та обрати бажаний голосовий канал.

Оновлення також дозволяє додавати сторонні служби та програми для облікового запису PSN дочірнім обліковим записам PS5. Крім того, воно містить покращення для бездротових гарнітур PULSE Elite та PULSE Explore, а також USB-адаптера PlayStation Link.

Це оновлення спрямоване на підвищення продуктивності та стабільності системного програмного забезпечення PS5. Детальніші відомості можна знайти у примітках до випуску оновлення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Історія Gears of War E-Day покаже найкращі технології Попередній запис Історія Gears of War E-Day покаже найкращі технології
Нова RPG від S-Game, що відрізняється від Soulslike Наступний запис Нова RPG від S-Game, що відрізняється від Soulslike