Очікування затримано: The Precinct перенесено на осінь для удосконалення ігрового процесу

Очікування затримано: The Precinct перенесено на осінь для удосконалення ігрового процесу

Kwalee та Fallen Tree Games оголосили про перенесення дати виходу своєї поліцейської пісочниці The Precinct, яка спочатку планувалася на серпень. Тепер гравцям доведеться чекати до осені, точну дату релізу буде оголошено пізніше.

Затримка дозволить розробникам, які складаються з лише п’яти осіб, поліпшити ігровий процес та усунути більше багів. Fallen Tree Games вибачилася перед фанатами за незручності і нагадала, що їхня команда працює над грою з максимальною віддачею.

У The Precinct ви візьмете на себе роль Ніка Корделла-молодшого, нового офіцера поліції в місті Аверно. Гравці зможуть насолоджуватися захоплюючими погонями, процедурно згенерованими злочинами та атмосферою нуару 80-х років. Окрім цього, гра дозволяє патрулювати вулиці, реагувати на виклики, брати участь у погонях і перестрілках, а також розслідувати таємницю загибелі батька героя.

The Precinct вийде на платформи PC, PS5 та Xbox Series X|S, і обіцяє занурити гравців у реалістично змінюване середовище з різними погодними умовами та часом доби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ubisoft опублікувала фінансовий звіт: Важливі відстрочки, успіхи та перспективи Попередній запис Ubisoft опублікувала фінансовий звіт: Важливі відстрочки, успіхи та перспективи
NAVI Visa Academy відкриває двері для юних талантів у CS2 Наступний запис NAVI Visa Academy відкриває двері для юних талантів у CS2