Обурення спільноти через закриття серверів The Crew

Обурення спільноти через закриття серверів The Crew

Після того, як Ubisoft оголосила про закриття серверів оригінальної The Crew, фанатська спільнота зустріла цю новину із великим розчаруванням. Сервери було відключено 31 березня 2024 року, через що гра стала повністю недоступною. Ubisoft пояснила своє рішення проблемами, пов’язаними з ліцензіями та інфраструктурою, проте це не вгамувало обурення гравців.

Фанатська ініціатива та петиція

У відповідь на закриття серверів The Crew, фанати запустили петицію із закликом зберегти старі ігри. Ця ініціатива швидко набула популярності: петицію підписали майже 350 тисяч людей. Вона стала яскравим свідченням того, наскільки цінною є для гравців можливість доступу до своїх улюблених ігор, навіть через багато років після їхнього релізу.

Ubisoft впроваджує офлайн-режими

Нещодавно Ubisoft відреагувала на прохання гравців, оголосивши про впровадження офлайн-режимів для двох останніх частин серії: The Crew 2 та The Crew Motorfest. У заяві, опублікованій у Twitter, студія підтвердила, що прагне забезпечити довготривалий доступ до цих тайтлів, навіть після можливого закриття серверів.

“Ми почули ваші переживання про доступ до ігор The Crew”, – сказано в заяві. Хоча точні терміни впровадження офлайн-режимів ще не визначені, розробники пообіцяли поділитися новинами найближчими місяцями.

Часова акція зі знижкою на The Crew 2

Окрім новин про офлайн-режими, Ubisoft також запустила масштабну знижку на The Crew 2. До 23 вересня гру можна придбати зі знижкою 98% на всіх платформах, що стало ще одним приємним сюрпризом для шанувальників серії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Розробники STALKER 2: Heart of Chornobyl впевнені у релізі та розкрили нові деталі гри на gamescom Попередній запис Розробники STALKER 2: Heart of Chornobyl впевнені у релізі та розкрили нові деталі гри на gamescom
Crimson Desert: 50 хвилин геймплею та враження від журналістів IGN Наступний запис Crimson Desert: 50 хвилин геймплею та враження від журналістів IGN