Оббе Вермі про серйозність GTA 4 і очікування від GTA 6: "Я радий, що помилився"

Оббе Вермі про серйозність GTA 4 і очікування від GTA 6: “Я радий, що помилився”

Оббе Вермі, колишній технічний директор Rockstar Games, поділився своєю думкою про зміни в серії Grand Theft Auto. Під час розробки GTA 4 Вермі відзначив, що гра стала надто серйозною в порівнянні з попередніми частинами. У розмові він висловив своє незадоволення зміною тональності, зазначивши, що GTA 4 була “похмурою” та “майже депресивною”.

Вермі, який залишив Rockstar після випуску GTA 4, пояснив, що його рішення піти було частково зумовлене бажанням дружини повернутися до Канади, а також незадоволенням від того, що гра втратила частину веселого характеру попередників. Він зазначив, що сподівався, що наступна частина серії буде ще більш серйозною, але радий, що помилився, адже GTA 5 виявилася значно легковажнішою.

Що стосується майбутнього серії, Вермі зазначив, що перший трейлер GTA 6 демонструє елементи гумору та шокуючих сцен, натхнених реальними новинами. Проте центральна сюжетна лінія, в стилі “Боні та Клайда”, може вплинути на гру в більш драматичному напрямку.

Реліз GTA 6 запланований на 2025 рік для PS5 та Xbox Series, з подальшим випуском версії для ПК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Imperium Universalis: Нова ера в Europa Universalis 4 Попередній запис Imperium Universalis: Нова ера в Europa Universalis 4
Вплив Гейба Ньюелла на ігрову індустрію Наступний запис Вплив Гейба Ньюелла на ігрову індустрію